13

I veckan har vi avslutat många stora projekt. Bland annat får vi tacka Umeå Storage för återkommande förtroende. Vi önskar er lycka till med er nya fina anläggning på Västerslätt. Nu väntar semestertider men självklart finns vi tillgängliga för serviceärenden. #umeåstorage #västerbottenssäkerhetscenter #umeå

18

Vi på VSC vill passa på att lyfta fram våra duktiga larmoperatörer som jobbar på Securitas Directs larmcentral. Dom hjälper både våra tekniker och våra kunder. 👍 #västerbottenssäkerhetscenter #securitasdirect #larmoperatör

12

Vi avslutar veckan med att driftsätta en fin larm, kamera och passeranläggning på Dahl Umeås nya etablering. Vi tackar för förtroendet och önskar er lycka till i era nya lokaler. Vi tackar även @elektrovasterbotten för mycket fint samarbete. 👍 Trevlig helg! #västerbottenssäkerhetscenter #securitasdirect #axema #umeå

Följ oss gärna på instagram